GOLD – Bibelot

zaterdag 30 november 2019

GOLD

Dark rock formatie met nieuw album 'Why Aren't You Laughing'

Met het nieuwe album ‘Why Aren’t You Laughing’ bereikt GOLD de donkerste randen van het muzikale universum. Zangeres Milena Eva brengt iedereen in extase met haar rauwe, dromerige en haast hypnotiserende stem. Sinds de release van ‘Optimist’ in 2017 behoort GOLD tot de top van de Nerderlandse dark rock. Dit bleef ook buiten onze landsgrenzen niet onopgemerkt. Zo tourde de band eerder met bands als Converge en New Model Army. Inmiddels is het tijd voor een eigen headline tour door Europa. Verwacht teksten over kwetsbaarheid, verwarring en hoop die je raken tot in het diepste puntje van je dark rock hart.

+support: Richie Dagger
Richie Dagger is herrezen uit de as van de psychedelische band Hooghwater en de Nederlands/Belgische punkrockers The Reactionaries. Samen vormen ze een niet te stoppen, stomende, psychedelische punkrockmachine. Maak je klaar voor een duistere mix van 70’s punk, 80’s wave en 90’s indie met een donker psychedelische sausje.

Tickets
Voorverkoop
€ 12,00
Mindervalide
€ 12,00

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50. Ook zijn er vegetarische en veganistische tosti's verkrijgbaar.