Go March (BE) + Seewolf – Bibelot
Gratis

zaterdag 2 februari 2019

Go March (BE) + Seewolf

Gratis concertreeks met veelbelovend talent in DOOR

Bibelot & DOOR presenteren samen een concertreeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met vanavond: Go March (BE) en Laplander.

Go March (BE)
Mogwai meets Kraftwerk! Deze instrumentale band uit Antwerpen gebruikt verschillende genres als ingrediënten voor een muzikale cocktail. Aan de intense mix van elektronica, rock en een beetje ambient is de laatste tijd behoorlijk wat futuristische drijfkracht toegevoegd. Nieuw album ‘II’ is dromerig en donker, maar vooral ook dansbaar.

Seewolf
Op de Oude bildtdijk, waar ‘s nachts het licht van de vuurtoren over het land strijkt, ontstaat de muziek van Seewolf. De muziek is een mix van alternatieve atmosferische indie en post rock. In maart dit jaar brengt de band zijn Moonwater-EP uit.

Foto: Rob Walbers
Let op: locatie DOOR is te vinden aan de Spuiboulevard 220 in Dordrecht.

Gratis

Locatie
Door
Deur open
20:00
Aanvang
20:30
''II' is een nagenoeg perfect huwelijk tussen elektronica en gitaren én een subtiel evenwicht tussen potige masculiniteit en dromerige subtiliteit.'
Indiestyle

In Door

Dit concert vindt plaats op een externe locatie. DOOR is te vinden op het volgende adres: Spuiboulevard 220, 3311 GR in Dordrecht.