Glennis Grace – Bibelot

donderdag 28 april 2022

Glennis Grace

Amsterdamse souldiva met nieuwe clubtour 'Meer Van Mij'

Glennis Grace verlegt haar grenzen letterlijk en figuurlijk. Acht jaar geleden veroverde ze in één klap de harten van vele Nederlanders met het nummer ‘Afscheid’. In 2018 vertrok de Amsterdamse zangeres naar Amerika om mee te doen aan het tv-programma Amerika’s Got Talent. Daar blaast ze iedereen omver en bereikt ze zelfs de finale. In het najaar van 2019 stond Glennis met haar Withney Houston tribute ‘Whitney’ in Ahoy. Nu trekt ze opnieuw haar eigen, vertrouwde Nederland in. Een clubtour met een persoonlijk randje: nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog meer Glennis. ‘Meer van Mij’, dus.

+ Support: Nicolas Kanza 
Nicolas Kanza zingt al van jongs af aan. In 2015 besluit hij zijn kansen te wagen bij het tv-programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. Niet zonder succes, hij bereikt de finale. Hierna richt Nicolas zich volledig op het ontwikkelen van zijn eigen repertoire. Verwacht op zijn eerste EP een internationale sound met een mix van pop en r&b.

Tickets
Voorverkoop
€ 27,00
Mindervalide
€ 27,00
Inclusief servicekosten

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00
'In m'n nieuwe clubtour, met m'n eigen band, laat ik nog meer van mezelf zien.'
Glennis Grace

Testen voor toegang vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree.

Steun ons met een donatie

Met jouw hulp blijven we programmeren. Klik op de knop voor meer informatie.