Gare Du Nord – Bibelot

vrijdag 12 oktober 2018

Gare Du Nord

Laatste clubtour: Sex 'n' Jazz Forever!

Tien jaar geleden bracht Gare Du Nord het best verkochte Nederlandse jazzalbum ‘Sex ‘n’ Jazz’ uit. Dé reden voor een dikke clubtour en een uitbundig feest zoals enkel Gare Du Nord dat kan. De band met energieke live reputatie brengt de perfecte, sensuele mix van jazz en lounge. Voor het eerst en voor het laatst brengt Gare Du Nord het oorspronkelijke ‘Sex ‘n’ Jazz’ album in zijn geheel live aangevuld met nieuw materiaal. Na ruim tien jaar onafgebroken touren kiest de band in 2019 namelijk voor een sabbatical jaar. Een echte must voor de fans!

Support: Inge van Calkar
Na haar deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland in 2013 gooide Inge het roer helemaal om. De akoestische elementen zijn verruild voor elektronische, wat resulteerde in haar nieuwe plaat ‘Reset’! Een mix tussen Radiohead en Grizzly met een psychedelische en James Bond-achtige vibe.

Blijf na afloop lekker hangen, want resident dj’s Ben & Berny draaien de lekkerste plaatjes.

 

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00
'We zijn echt muziek aan het spelen, letterlijk spelen, met elkaar en het publiek. Mensen worden daar heel vrolijk van. Nog één keer knallen en dan een sabbatical!'
Dorona Alberti
Zangeres Gare Du Nord

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00. Geniet daarnaast van muziek want resident dj's Richard & Piggel draaien de fijnste plaatjes.