Uitverkocht

zondag 2 oktober 2022

FROUKJE

Dance the night away! Met Nederlands poplegende Froukje

Froukje Veenstra (2001) breekt in 2020 door met haar hit ‘Ik Wil Dansen’. Froukje wordt direct door verschillende media benoemd tot een van de meest talentvolle popartiesten van Nederland. ‘Ik Wil Dansen’ werd ook gekozen tot Song Van Het Jaar door het publiek van VPRO/3voor12.

Haar debuut EP ‘Licht En Donker’ volgt in 2020 en is goed voor bijna 30 miljoen streams waarmee ze zich vestigt als Nederlandse artieste. Froukje wordt met ‘Licht En Donker’ genomineerd voor een Edison in de categorie Best Alternative: “Met haar EP Licht En Donker sleept ze ons door de pandemie, door op betoverende wijze de status quo te bezingen. Ook in tijden van corona ontstaan er liefdes, worden mensen volwassen en willen mensen dansen, en niemand verwoordt dit beter dan Froukje.”

In 2021 brengt ze de nummers ‘Niets Tussen’ en ‘Een Teken’ uit, die ook te horen zijn op haar tweede EP ‘Uitzinnig’ dat in het voorjaar van 2022 uit is gekomen. Ook op deze EP heeft Froukje alle teksten en muziek zelf geschreven.

In het voorjaar van 2022 speelt Froukje in de grote zaal van Paradiso voor de release van haar tweede EP ‘Uitzinnig’, de show verkocht binnen 10 minuten uit. De maanden erna speelt ze haar uitverkochte tour, waarbij ze in alle grote zalen van Nederland speelt. Ook staat Froukje deze zomer op elk groot festival, waaronder Lowlands, Pinkpop en Concert At Sea.

Wij willen ook dansen met Froukje! 2 oktober brengt ze haar spectaculaire show naar Bibelot, mis het niet! ✨

Uitverkocht
Voorverkoop
€ 30,00
Mindervalide
€ 30,00
Inclusief servicekosten

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00