Verplaatst

donderdag 19 november 2020

Frank Boeijen

Tijdslot #2 | Muzikale Nederpop reis
1,5 meter show

Dit evenement is verplaatst naar vrijdag 8 oktober 2021. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum.

Hoe zou de Nederlandstalige popmuziek eruit zien zonder Frank Boeijen? In een carrière die inmiddels veertig jaar beslaat, heeft hij het genre mede vormgegeven. Nederpop liefhebbers kennen de hits allemaal: ‘Zwart Wit’, ‘De Verzoening’ en ‘Kronenburg Park’. Ze zijn inmiddels solide verankerd in het collectieve geheugen. Deze bijzondere tijd vraagt om een bijzonder optreden en dat kan Frank als geen ander. Dit najaar duikt hij de Nederlandse poppodia in voor een concert met een unieke, persoonlijke sfeer. Met zijn muzikale kompaan Ger Hoeijmakers neemt Frank je mee op een muzikale reis door de tijd.

Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot. Foto: Maarten Ederveen

Verplaatst

Locatie
Machine 3
Deur open
22:00
Aanvang
22:15

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.