Epica – ΩMEGA ALIVE release show – Bibelot
Uitverkocht

vrijdag 3 december 2021

Epica – ΩMEGA ALIVE release show

Exclusieve album release show + support: Blackbriar

De symfonische metalband Epica geldt niet voor niets als een van de belangrijkste Nederlandse muzikale exportproducten. Inmiddels bestaat de band bijna twintig jaar en het einde is gelukkig nog lang niet in zicht! Epica slaagde er zelfs in, te midden van een razende pandemie, hun meest spectaculaire album tot nu toe af te leveren: ΩMEGA! De band brengt hierop metal en klassiek geniaal samen, met behulp van een koor, kinderkoor en een compleet orkest. Voor de release van het album kwam de band met het ambitieuze ΩMEGA ALIVE online concert. Vuur, danseressen, koor, luchtacrobatiek, vlaggenzwaaiers, en een hongerige topband. Kippenvel all over the place! Die grensverleggende stream komt binnenkort op Blu-rayDVD uit, en daarom brengt onze Nederlandse symfonische metal grootmacht op 3 december een intiem concert naar Bibelot.

+ support: Blackbriar
Met ruim 150.000 abonnees op YouTube en 14 miljoen weergaven van de clip ‘Until Eternity’ ontgroeit Blackbriar onze landsgrenzen. De vijfkoppige band zet een ijzersterke sound weg die doet denken aan grootheden als Delain en Within Temptation. In 2021 bracht de band debuutalbum ”The Cause of Shipwreck” uit.

Let op: vanwege huidige maatregelen bestaat de mogelijkheid dat er een negatief testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs kan worden gevraagd.

Uitverkocht
Voorverkoop
€ 35,00
Mindervalide
€ 35,00
Inclusief servicekosten

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00

Steun ons met een donatie

Met jouw hulp blijven we programmeren. Klik op de knop voor meer informatie.