Afgelast

vrijdag 29 mei 2020

Energiehuis Masterclass: Josh Smith (US)

Het verhaal van Amerikaanse meestergitarist Josh Smith

? Let op: Wij volgen de maatregelen op van het RIVM en de Overheid en annuleren alle evenementen tot 1 september. Er komt voor deze masterclass geen vervangende datum. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen.

Het Energiehuis bruist: van concerten tot theatervoorstellingen en van clubnachten tot kunstexposities. Maar wat is het verhaal achter dit veelzijdige programma? De partners in het Energiehuis nodigen artiesten uit om alle ins- en outs van hun creatieve proces te delen. We gaan op zoek naar de verdieping, kennis en ervaringen van iedereen die hier in de spotlight staat. Het resultaat is een masterclass gegeven door én over die artiesten. Een interessante toevoeging aan een Energiehuis bezoek, voor zowel muzikanten als liefhebbers! Met deze editie: Josh Smith (US)

Het verhaal Amerikaanse meestergitarist Josh Smith
Het innovatie en diverse gitaarspel Josh Smith behoort niet tot de standaard blues. Om zijn nieuwe livealbum te promoten tourt Josh de hele wereld over. Zijn concerten staan bekend als boeiend en explosief vol improvisatie. Wat Josh precies gaat vertellen blijft nog een verrassing, maar als gitaarliefhebber wil je deze bijzondere masterclass niet missen!

Met een ticket voor het concert van Josh Smith mag je de masterclass gratis bezoeken. Ga je liever enkel naar de masterclass? Bestel dan een los ticket.

» Energiehuis Masterclass wordt mede mogelijk gemaakt door:
Poppodium Bibelot
Popcentrale
Schouwburg Kunstmin
ToBe Cultuurcentrum

Afgelast

Locatie
Power Stage
Deur open
19:00
Aanvang
19:15