vrijdag 31 januari 2020

Reggae Central: E-mann & Dreadless

Albumrelease van Dordrecht's meest energieke reggae band

Reggae Central haalt de beste, veelbelovende reggae artiesten naar Dordrecht! Het programma bestaat uit gevestigde namen of opkomend talent. De komende editie is een bijzondere. Niemand minder dan lokale held Dreadless brengt samen met E-Mann een album uit!

E-Mann stond als frontman al op verschillende festivals en slaagt er overal in om een sfeer van verbondenheid te creëren. Aangevuld met de achtkoppige band Dreadless uit Dordrecht speelt hij het liefst eigen muziek. De samenwerking ontstond in 2019 en werpte meteen zijn vruchten af. De band speelde op Wantijpop en verzorgde het voorprogramma van Eek-a-Mouse (JM) in Bibelot. Nu gaat E-Mann & Dreadless nog een stap verder door samen een compleet album op te nemen. De releaseshow vindt natuurlijk plaats tijdens Reggae Central. Verwacht een show vol nieuwe muziek met positieve en energieke vibes!

+ support One Nation Band
De zeven-koppige roots reggae One Nation band speelt swingende roots reggae geschreven door de frontman Steven KC. Sinds 2017 voorziet de band menig festivalweide van energieke vibes. Dankzij de overtuiging en de tastbare energie weten de mannen iedereen aan het dansen te krijgen.

 

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50