Douwe Bob – Bibelot
Uitverkocht

vrijdag 22 maart 2019

Douwe Bob

Nieuwe sound met het album 'The Shape I'm In

Hij haalde de finale van het Eurovisie Songfestival, stond twee keer op Pinkpop, bracht drie succesvolle albums uit, verkocht de Main Stage uit én trok de theaters in. Douwe Bob is niet meer weg te denken uit de Nederlandse popcultuur. Na het winnen van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ brak de songwriter door met de hit ‘Multicoloured Angels’. Drie albums lang bracht hij fijne Americana, tot het tijd was voor andere invloeden. Zijn relatie ging uit en het liefdesverdriet schreef hij van zich af. Het resultaat: een break-up plaat waar je lekker op kunt dansen. Met het album ‘The Shape I’m In’ slaat Douwe Bob een nieuwe weg in.

+Support: Matthew Crosby (US)
Deze Amerikaanse singer-songwriter heeft een folky americana sound. Als bandlid van The Common Linnets tourde Matthew de afgelopen jaren door heel Europa. Vanavond geeft hij een bijzonder solo optreden.

Uitverkocht

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:30
"Het was de eerste keer dat ik de tranen zo op het schrijfblok heb zien vallen. Dat ik mijn emoties zo puur op papier kreeg, werkte heel motiverend toen."
Douwe Bob

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00.