Dordtse Cultuurnacht – Bibelot
Gratis

zaterdag 13 oktober 2018

Dordtse Cultuurnacht

Culturele instellingen presenteren bijzonder programma op bijzondere locaties

Dit jaar vindt de tweede Dordtse Cultuurnacht plaats! Bijzonder programma op bijzondere locaties. Laat je verrassen door de culturele instellingen. Van tentoonstellingen tot performers en van concerten tot raves. Alles gebeurt op de meest onverwachte plekken. In het Energiehuis presenteren Bibelot, Kunstmin, Popcentrale en ToBe samen een uniek programma. Het volledige programma bekijk je hier. De selectie van Bibelot is:

BÄSN
Kleurrijke indie-pop die zich kenmerkt door catchy  grooves. Op het podium ontpopt BÄSN zich tot een energieke show met positieve energie. De getalenteerde multi-instrumentalist speelt niet één maar twee keer in het Energiehuis.
Locatie: Brandstof Tijden: 22:15 uur en 00:00 uur

Brumthefirst Soundsystem
Wat als je Shazamlijsten overstroomt? Dan wil je er meer mee doen! Zodoende ondernam Brumthefirst Soundsystem actie. Verwacht een afwisselende setlist vol met zijn grootste liefdes: (Franse) house, Italo en oude tech house. Zolang er een goede bas in zit, kan deze dj alle kanten op.
Locatie: Brandstof Tijden: 21:00 uur en 01:00 uur

Melle de Boer
Opvallend aan dit duo is de combinatie van Melle’s typische americana-zang en de kraakheldere stem van Suzanne. Melle de Boer haalt inspiratie uit de nummers van onder andere Johnny Cash en maakt daar iets compleet vernieuwends van. Rauwe, pure en vooral charismatische americana!
Locatie: Ketel 1 Tijden: 22:00 uur en 23:30 uur

The Ultraverse
Een échte must see voor muziekliefhebbers. Producers Huub en Jos van Loon raakten al in hun vroege jeugd geïnspireerd door artiesten als Trentemøller, Moderat en Bob Moses. De sterke combinatie van diepe, sferische elektronische muziek en popsongs vol sterke lyriek zorgt dat je moet dansen én luisteren.
Locatie: Brandstof Tijden: 23:15 uur en 00:30 uur

Aquarium Rave
Technofeest Curfew presents de áller eerste Aquarium Rave ooit! Waarom de naam Aquarium Rave? Omdat dit feest plaatsvindt in de met glas omgeven anti-rook loby van het Energiehuis. Dj Marco van Zomeren draait de lekkerste techno. Een nacht keihard dansen gegarandeerd, inclusief dikke visuals. De Aquarium Rave is een voorpoefje van de nieuwste Curfew editie op 10 november. Let op: er is beperkte ruimte.
Locatie: Centrale Balie Energiehuis Tijden: 23:00 uur

» Dordtse Cultuurnacht wordt medemogelijk gemaakt door:
Bibelot Poppodium
Bibliotheek AanZet
DOOR
Dordrechts Museum
Muziektheater Hollands Diep
Nationaal Onderwijs Museum
Popcentrale
Schouwburg Kunstmin
ToBe cultuurcentrum

Gratis

Locatie
Brandstof
Aanvang
20:00
Zaal sluit
02:00
'Er gebeurt zo veel in Dordt! Dordtse Cultuurnacht is echt de perfecte manier om te ontdekken wat hier allemaal mogelijk is.'
Louisa Steenbakker
Hoofd Marketing

In Brandstof:

Naast dat er tijdens de Dordtse Cultuurnacht artiesten optreden in Brandstof, is het ook mogelijk om hier tussen de concerten door te relaxen. Kies uit de uitgebreide (bier)kaart of stel zelf een tosti samen!