Gratis

zaterdag 8 oktober 2022

Dordtse Cultuurnacht 2022

Culturele ontdekkingsreis door eigen stad
Net bevestigd

Een nacht vol bijzonder programma op de meest onverwachte plekken, dat is De Dordtse Cultuurnacht! Zwerf in de avond door de stad, bezoek verschillende locaties en drink lekker een drankje! Van tentoonstellingen tot performers en van concerten tot workshops, je beleeft het allemaal. Bibelot presenteert deze editie weer een uniek programma ? Check de gehele line-up hieronder.

Power Stage
Ferdous
Sinds hij op de voorgrond trad met zijn solo-project kwam de Afghaans-Nederlandse artiest, schrijver- en producer Ferdous onder de aandacht bij onder meer Billboard, i-D, Spotify US en The Line Of Best Fit. Ferdous’ in januari 2022 te verschijnen EP “Doors”, die hij independent uitbrengt op zijn eigen label Faintly Red, is het resultaat van het zoeken naar een uitlaatklep om zijn muzikale identiteit tot uiting te brengen. In samenwerking met de veelgeprezen fotograaf Nick van Tiem ontstond het visuele concept van het artwork en persfoto’s die Ferdous verbinden met items uit zijn verleden.

De Nachtwakers
Denk ska, denk reggae, denk aan een feestje in de zwoele schemering van de maan. De Nachtwakers zullen ervoor zorgen dat je even helemaal van de wereld bent. Is het niet door de betoverende teksten en muziek, dan is het omdat je staat te springen. Nachtwakers, ontwaak!

Brandstof
DJ’s Ben & Berny

Buiten
HRTZ
De vetste dubstep en drum ’n bass-artiesten bezorgen jou en je vrienden een onvergetelijke avond. Tijdens de Dordtse Cultuurnacht zal er een speciale editie van HRTZ plaatsvinden, met een rijdende DJ set tussen Kunstmin en het Energiehuis!

Rookhok Rave
Janox
Kahorsa
Defract & Hollow

Gratis

Locatie
Brandstof
Deur open
20:00
Aanvang
20:30