vrijdag 2 september 2022

Dordrecht Pride

Dordrecht Pride is terug!

Op vrijdagavond 2 september is Dordrecht Pride terug in het Energiehuis! Het meest kleurrijke en feestelijke Pride-feest van het jaar dat je niet wil missen. Maak je op voor dit spetterende feest met top dj’s, de beste dansers en danseressen, spectaculaire acrobatiek én natuurlijk de mooiste dragqueens!
De Danserette draait een mix van poppydiscohits van nu afgewisseld met classics uit de 80’s en 90’s en staat bekend om de happy vibe met altijd een pink touch.

Samen vieren we de diversiteit in onze stad waarin iedereen zichzelf kan zijn. Dordrecht Pride biedt met deze editie mooie optredens van bekende artiesten en een breed cultureel programma.

Programma Energiehuis:

Danserette:

  • DJ’s (pop, disco, 80’s en 90’s hits)
  • Dragqueens
  • Dansers & danseressen
  • Acrobatiek

Dancing In The Street:

Lopende party van The Movies naar het Energiehuis, met Silent Disco-koptelefoons!

Dans mee door de straten opweg naar het Energiehuis! Trek je meest kleurrijke -rainbow- partykleding uit je kast en vergeet je dansschoenen niet! 2 September kun je namelijk mee met Dancing in the Street, dansend door de straten van de Kloostertuin naar het Energiehuis waar we een super toffe Pride-party met elkaar beleven! De dj’s van de Danserette maken er een superleuk feest van met hits van nu, de jaren ’80 en ’90 met een Pink touch. Ook zie je indrukwekkende acrobatiek, dansers en natuurlijk de mooiste dragqueens.

Het aantal deelnemers voor Dancing in the Street is beperkt dus wees er snel bij! Vul eerst de actiecode : Dancing in the Street in, klik op het pijltje naast de actiecode, betaal en ontvang je actieticket! ?

The Movies

In de sfeervolle Kloostertuin presenteert Dordrecht Pride een openluchtfilm.
In de romantische setting van de Kloostertuin zal er voorafgaand aan de film een akoestisch optreden zijn van een singer-songwriter.

De film wordt binnenkort bekendgemaakt. Tickets zijn daarna los te bestellen via de website van The Movies.

Line-up (more t.b.a.)

Berget Lewis
Berget Lewis is met haar geweldige stem de hele wereld over geweest en heeft mogen schitteren in verschillende musicals en tv-programma’s. Het was daarom ook geen verrassing toen ze werd verkozen tot ‘Beste zangeres van Nederland’ en daarna ook nog eens internationaal omarmd werd, als special guest van sterren als Van Morrison, Dave Stewart Maceo Parker en David Foster, en als soloartiest met haar eigen theatershows maakte ze enorm veel indruk.

Op het podium staan is slechts één onderdeel van Bergets rijke leven in de muziek. Ze is ook een productief songschrijfster, vocal coach en voorzitter van de “Stichting Berget Lewis & Shirma Rouse Foundation” en founder van het uiterst succesvolle ZO! Gospel Choir. Waarmee ze een muzikaal platform biedt aan jong en getalenteerd zangtalent.

Al met al heeft Berget Lewis een fantastische carrière met vele successen en is ze nog lang niet klaar!

Megan Schoonbrood (Presentatrice)
Dragqueen Megan Schoonbrood is inmiddels niet meer weg te denken bij Dordrecht Pride en op de Nederlandse televisie! Zo zie je haar als vast jurylid in Make up you’re mind, deed ze mee met RuPaul’s Dragrace Holland en zit ze in het nieuwe seizoen van De Alleskunner VIPS.

Tickets

Locatie
Power Stage
Aanvang
22:00
Zaal sluit
03:00