vrijdag 2 september 2022

Dordrecht Pride

Dordrecht Pride is terug!
Net bevestigd

Op vrijdagavond 2 september is Dordrecht Pride terug in het Energiehuis! Het meest kleurrijke en feestelijke Pride-feest van het jaar dat je niet wil missen. Maak je op voor dit spetterende feest met top dj’s, de beste dansers en danseressen, spectaculaire acrobatiek én natuurlijk de mooiste dragqueens!
De Danserette draait een mix van poppydiscohits van nu afgewisseld met classics uit de 80’s en 90’s en staat bekend om de happy vibe met altijd een pink touch.

Samen vieren we de diversiteit in onze stad waarin iedereen zichzelf kan zijn. Dordrecht Pride biedt met deze editie mooie optredens van bekende artiesten en een breed cultureel programma.

Programma Energiehuis:

Danserette:

  • DJ’s (pop, disco, 80’s en 90’s hits)
  • Dragqueens
  • Dansers & danseressen
  • Acrobatiek

Dancing In The Street:

Lopende party van The Movies naar het Energiehuis, met Silent Disco-koptelefoons!

Dans mee door de straten opweg naar het Energiehuis! Trek je meest kleurrijke -rainbow- partykleding uit je kast en vergeet je dansschoenen niet! 2 September kun je namelijk mee met Dancing in the Street, dansend door de straten van de Kloostertuin naar het Energiehuis waar we een super toffe Pride-party met elkaar beleven! De dj’s van de Danserette maken er een superleuk feest van met hits van nu, de jaren ’80 en ’90 met een Pink touch. Ook zie je indrukwekkende acrobatiek, dansers en natuurlijk de mooiste dragqueens.

Het aantal deelnemers voor Dancing in the Street is beperkt dus wees er snel bij! Vul de actiecode : Dancing in the Street in en ontvang je combiticket! 😍

The Movies

In de sfeervolle Kloostertuin presenteert Dordrecht Pride een openluchtfilm.
In de romantische setting van de Kloostertuin zal er voorafgaand aan de film een akoestisch optreden zijn van een singer-songwriter.

De film wordt binnenkort bekendgemaakt. Tickets zijn daarna los te bestellen via de website van The Movies.

Line-up wordt binnenkort bekend gemaakt dus houd onze website en socials in de gaten!

Tickets
Voorverkoop
€ 11,00
Inclusief servicekosten

Locatie
Power Stage
Aanvang
22:00
Zaal sluit
02:00