Dopebwoy - Bibelot

vrijdag 21 februari 2020

Dopebwoy

Terug met derde album en de 'Forever Lit Tour'

Dopebwoy maakte een overgetelijke entree in de de Nederlandse hitlijsten met de monster hit ‘Cartier.’ De single stond meer dan 12 weken in de top 10 lijst van de Nederlandse charts en was daarmee dé zomerhit van 2017. ‘Cartier’ is nog steeds recordhouder van Nederland’s meest gestreamde track ooit. Sindsdien gaat de Amsterdamse rapper en producer als een niet te stoppen locomotief. Zo heeft Dopebwoy meer dan meer dan 30 (!) gouden platen boven zijn bed hangen (nee, we overdrijven niet). Dit voorjaar verscheen het derde album ‘Forever Lit’. De plaat bevat (inter)nationale samenwerkingen met grootheden als de Franse MHD, Boef, de Engelse Yxng Bane en Frenna. Begin 2019 stond Dopebwoy nog in het voorprogramma van Drake in de Ziggo Dome, hoogste tijd voor een show in Bibelot. Prrr!

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
19:00
Aanvang
20:00
‘Het album Forever Lit was na het succes van de single ‘Cartier’ mijn absolute muzikale doorbraak, ik wil dat album vertalen naar mijn eerste echte eigen show en dat laten zien aan de fans.'
Dopebwoy
Artiest

In Brandstof

Tussen 23.00 uur - 01.00 uur kun je op vrijdag en zaterdag in het café terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met fris of Jupiler van de tap voor maar €4,50!

Steun ons met een donatie

Met jouw hulp blijven we programmeren. Klik op de knop voor meer informatie.