Dochters van Dordrecht: Noble – Bibelot

vrijdag 8 maart 2019

Dochters van Dordrecht: Noble

Met optredens van Noble en haar dochter

Het platform Vrouwen Kunnen Alles zet in 2019 de schijnwerper op de Dochters van Dordrecht! Dit is een reactie op het project Zonen van Dordrecht dat in 2018 plaatsvond. Het platform zet zich in voor een gelijkwaardige herinnering aan de vrouwen uit het collectief geheugen van Dordrecht. Denk aan schrijfster Top Naeff, dichteres Margaretha van Godewijck, kamerlid Wijnie Jabaaij, sociale actievoerster Charlotte van Praag en judoka Jenny Muilwijk-Brand. Tijdens dit bijzondere concert staat het zogenoemde ‘jaar van de vrouw’ centraal. Het concert maakt onderdeel uit van een veelzijdig programma dat op diverse locaties in Dordrecht plaatsvindt. Bekijk de website van Dochters van Dordrecht voor meer informatie.

Het programma in Bibelot bestaat uit een bijzonder optreden van zangeres Noble en haar dochter Menke. In de jaren 80 en 90 tourde Noble met haar band door binnen- en buitenland. De zangeres is nog altijd actief en behaalde in 2018 de finale van eerste editie van The Voice Of Holland Senior.

+ Support: W.H.O.P. Goes Pop zangeressen
Senioren op het podium! De zangeressen van WHOP Goes Pop gaan verschillende locaties langs om hun zangkunsten te vertonen. WHOP Goes Pop is een initaitief van de Popcentrale voor alle ouderen die van muziek houden, zelf muziek maken, een instrument bespelen of zingen. Klik hier voor meer informatie over dit project.

Tickets
Voorverkoop
€ 15,00

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00