zondag 28 november 2021

DJ Piet En Show

Een swingende muziekshow voor jong en oud!
Zitplaatsen

Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot. Dit evenement is geplaceerd. 
Het Sinterklaasfeest moet georganiseerd worden, maar Regelpiet heeft een waslijst, of zeg maar gerust behangrol, aan regels opgesteld. De Pieten snappen het niet goed en vinden de regels maar stom! DJ Piet draait de leukste Sint-hits en vol goede moed doen de Pieten toch wat Regelpiet heeft opgeschreven; de vloer vegen, cadeautjes inpakken, liedjes en danspasjes oefenen, precies 55 pepernoten in iedere zak doen en ga zo maar door. Zo hebben ze meer dan 235 regels! Helpen jullie de Pieten om al deze regels af te vinken voor het Sinterklaasfeest? Zing en dans mee met de Pieten en misschien verdien jij wel een echt diploma.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
14:00
Aanvang
14:30

coronatoegangsbewijs vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs vanaf 13 jaar en ouder. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.