woensdag 11 mei 2022

(Dis)connected

Wat is jouw connectie met de wereld om jou heen?

Iedereen gebruikt het internet, maar sta jij ook nog in verbinding met de wereld om je heen? Het internet geeft ons de mogelijkheid tot nieuwe connecties, spelletjes, informatie, en een grotere wereld, maar betekent dat dat onze fysieke wereld kleiner wordt? Tijdens de pandemie zijn we massaal online gegaan. Nu is het de vraag hoe we verder gaan nu we elkaar weer in real life mogen zien. Wat betekent verbonden zijn of wanneer ben je niet verbonden? Wereld, klimaat, gemeenschap, vrienden enzovoort …

Over de vraagstukken en meer gaan wij het hebben, tijdens de “Meetup: (dis)connected”. Wij gaan in gesprek met: o.a. jongeren, creatievelingen & maatschappelijke organisaties om licht te laten schijnen op deze zoektocht naar verbonden zijn.

Daarnaast vormen een aantal speeches, geschreven door jongeren, het basismateriaal voor lokale muzikanten (rappers, producers en bands) i.s.m. coaches om een song te schrijven.

Artiesten
Naga
Sydney
Seram
Boykie D

Coaches
GIAN 
Lucien Foort (producing)
Evi Bosman, Valley of Songs (teksten)

Kom jij ook?

Wil jij de meet-up bijwonen en in gesprek gaan over verbondenheid? Schaf dan jouw gratis ticket aan via: Popcentrale.nl

Samenwerking

(Dis)connected wordt aangeboden door Bibelot, Popcentrale, de Bibliotheek AanZet en Kunstmin, met steun van de Gemeente Dordrecht in het kader van de Geboorte van Nederland / 450 jaar Eerste Vrije Statenvergadering 1572-2022. Op 19 juli 2022 herdenken we dat 450 jaar geleden 12 Hollandse steden en de Ridderschap in Dordrecht vergaderden over de toekomst van hun provincie; de Eerste Vrije Statenvergadering. In deze werd de basis gelegd voor de vier verschillende V’s bod: vrijheid, verscheidenheid, verdraagzaamheid en verbondenheid.

Tickets

Locatie
Talent Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:30