vrijdag 4 januari 2019

DeWolff

Één van de meest gewaardeerde Nederlandse live bands

DeWolff: drie oude zielen in een jong lichaam die iedere show spelen alsof het de laatste show op aarde is. Met zes studioplaten en een livealbum op zak in slechts acht jaar bestaansrecht, weet je dat het met orgelvreter Robin Piso en de gebroeders Van der Poel altijd menens is. DeWolff is een ode aan sixties/seventies mastodonten als Deep Purple, Focus en The Allman Brothers en tegelijkertijd de nieuwe evolutionaire tak. Nieuw album ‘Thrust’ kwam in het voorjaar van 2018 uit en wordt nu al het  meest ambitieuze album tot nu toe genoemd. Verwacht onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap en grenzeloos enthousiasme.

Support: Certain Animals serveert smerige rock met een psychedelisch rafelrandje gevuld met harmonieën en een melodieuze draai. Dit jaar nog bracht de band zijn nieuwe EP ‘Down The Rabbit Hole’ uit. Vol overgave blaast de band het genre rock een nieuw leven in!

Tickets
Voorverkoop
€ 19,00

Locatie
Main Stage
Deur open
19:30
Aanvang
20:30
'Met 'Thrust' bevestigt DeWolff de reputatie van een van de beste bands in ons land.'
Rockportaal

In Brandstof

Brandstof is het gloednieuwe café van Bibelot. Je kunt er werken of wegzakken in een lekkere fauteuil na een concert of feest. Kies uit het uitgebreide (bier) assortiment of stel zelf je tosti samen.