vrijdag 6 januari 2023

De Likt (Afscheidstournee)

Futuristische funk uit de Maasstad

Er is maar één Rotterdamse sloopkogel en dat is De Likt! Het drietal bestaande uit frontman Jordy en producers George en John breekt in 2015 door met de instant hit ‘Bloed Aan De Muur’. Met de energieke mix van hiphop en electronica krijgen de Rotterdammers zelfs de grote festivalweides van Pinkpop en Lowlands aan het moshen. Het contrast met frontman Jordy kan niet groter. Doordeweeks vind je Jordy meestal rustig, chillend op zijn woonboot in Delfshaven. Tijdens optredens komt het beest naar buiten. Terwijl de rauwe, elektronische beats van George en John door de speakers knallen, weet Jordy de zalen en festivals aan één stuk door te boeien met zijn dansjes en teksten. Voor het afscheidstournee komt de band met een nieuw album genaamd Ctrl-Alt-DeLikt. Verwacht wederom bizarre teksten die je binnen no-time meezingt en een frontman die je alle hoeken van de zaal laat zien.

Support door Subfiction

“Guide of absorbing audiovisual worlds”
Werelden opgebouwd uit organische elementen, langzaam vervuild door technologie.
Het genre overstijgend verkennen van muzikale landschappen, het leggen van verbindingen met mensen om te dansen en interacteren. Betreed de wereld van SUBFICTION. SUBFICTION is een mysterieuze artiest die organische en elektronische/machine-gebaseerde elementen verkent in zowel visuele als muzikale werelden. SUBFICTION leidt de luisteraars tussen deze werelden en onderzoekt tijdens zijn tracks en performances het grensgebied tussen realiteit en fictie.
De eigenschappen en wezens van de virtuele werelden zullen contrasteren en harmoniseren met het geluid.De muziek past goed bij artiesten als Four Tet, Floating Points en Ross From Friends. Voor die laatste speelde hij een officiële aftershow als zijn debuut liveshow.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00