Verplaatst

vrijdag 25 september 2020

De Likt

Nieuw materiaal van de Rotterdamse elektronica/hiphop sensatie

Let op: dit evenement is verplaatst naar vrijdag 26 maart 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er is maar één Rotterdamse sloopkogel en dat is De Likt! Het drietal bestaande uit frontman Jordy en producers George en John breekt in 2015 door met de instant hit ‘Bloed Aan De Muur’. Met de energieke mix van hiphop en electronica krijgen de Rotterdammers zelfs de grote festivalweides van Pinkpop en Lowlands aan het moshen. Het contrast met frontman Jordy kan niet groter. Doordeweeks vind je Jordy meestal rustig, chillend op zijn woonboot in Delfshaven. Tijdens optredens komt het beest naar buiten. Terwijl de rauwe, elektronische beats van George en John door de speakers knallen, weet Jordy de zalen en festivals aan één stuk door te boeien met zijn dansjes en teksten. Het succes van de eerste singles zet door en het tweede album genaamd ‘De Derde’ wordt wederom goed ontvangen. De Likt toont zich onverwoestbaar. De nieuwe plaat is alweer in de maak. Met de single ‘Ctrl-Alt-Delikt’ op zak komt de band een voorproefje geven van het nieuwe materiaal. Verwacht wederom bizarre teksten die je binnen no-time meezingt en een frontman die je alle hoeken van de zaal laat zien.

+ support: The Jerry Hormone Ego Trip 
Ijzersterke, verhalende teksten die een tikkie schuren en een flinke dosis aanstekelijke rock ’n roll, dat is The Jerry Hormone Ego Trip. Frontman Jerry Hormone is een gevierd schrijver (columnist Nieuwe Revu, kinderboekenserie Borre en ‘Het Is Maar Bloed’) en dat hoor je. Muziek om aandachtig naar te luisteren, maar ook om op te dansen!

Verplaatst

Locatie
Main Stage
Deur open
19:00
Aanvang
20:00