Uitverkocht

vrijdag 29 oktober 2021

De Likt

Nieuw materiaal van de Rotterdamse elektronica/hiphop sensatie

Er is maar één Rotterdamse sloopkogel en dat is De Likt! Het drietal bestaande uit frontman Jordy en producers George en John breekt in 2015 door met de instant hit ‘Bloed Aan De Muur’. Met de energieke mix van hiphop en electronica krijgen de Rotterdammers zelfs de grote festivalweides van Pinkpop en Lowlands aan het moshen. Het contrast met frontman Jordy kan niet groter. Doordeweeks vind je Jordy meestal rustig, chillend op zijn woonboot in Delfshaven. Tijdens optredens komt het beest naar buiten. Terwijl de rauwe, elektronische beats van George en John door de speakers knallen, weet Jordy de zalen en festivals aan één stuk door te boeien met zijn dansjes en teksten. Het succes van de eerste singles zet door en het tweede album genaamd ‘De Derde’ wordt wederom goed ontvangen. De Likt toont zich onverwoestbaar. De nieuwe plaat is alweer in de maak. Met de single ‘Ctrl-Alt-Delikt’ op zak komt de band een voorproefje geven van het nieuwe materiaal. Verwacht wederom bizarre teksten die je binnen no-time meezingt en een frontman die je alle hoeken van de zaal laat zien.

+ support: The Jerry Hormone Ego Trip 
Ijzersterke, verhalende teksten die een tikkie schuren en een flinke dosis aanstekelijke rock ’n roll, dat is The Jerry Hormone Ego Trip. Frontman Jerry Hormone is een gevierd schrijver (columnist Nieuwe Revu, kinderboekenserie Borre en ‘Het Is Maar Bloed’) en dat hoor je. Muziek om aandachtig naar te luisteren, maar ook om op te dansen!

Blijf na afloop lekker hangen! DJ Reinout speelt nog een aantal lekkere platen om mee na te borrelen!

Uitverkocht

Locatie
Main Stage
Deur open
19:00
Aanvang
20:00

Testen voor toegang vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs .