vrijdag 25 februari 2022

De Kraaien

Eclectische muzikale chaos van een ongekend niveau

Voor dit evenement is geen coronatoegangsbewijs vereist. Klik hier voor meer informatie.
Duister, gevaarlijk, uniek, recht door zee en dit alles met een knipoog. Eigenwijze, rauwe, Haagse teksten in combinatie met harde beats behoren tot de vaste ingrediënten van De Kraaien. De gemaskerde urban underground formatie gaat dit keer net een stapje verder de diepte in. De groep timmerde al even aan de weg met energieke liveshows voordat in 2012 de doorbraak met single ‘Ik vind je lekker’ kwam. Kort daarna haalden ook singles ‘Pechvogel’ en ‘Pony’ de hitlijsten en is de formatie niet meer weg te denken van festivals als Dutch Valley en Paaspop. Nu is het tijd om een andere, spectaculaire kant van De Kraaien te ervaren. Giga rookbommen, bizarre visuals, hypnotiserende paaldanseressen, waar de bandleden mee uitpakken blijft een verrassing. Eén ding is zeker: De Kraaien garandeert chaos van een ongekend niveau. Stilstaan is geen optie dus laat je meesleuren door het nieuwe geluid van De Kraaien!

 Waarschuwing: De LED-panelen kunnen flinke flitsen veroorzaken. Kan gevaarlijk zijn voor mensen met visueel gevoelige epilepsie.

Afterparty door Druiprek!
Blijf na het concert van De Kraaien zeker even raven samen met Druiprek!
Druiprek is een gemaskerde RAVE act met analoge synthesizers. Ze maken house/ rave gecombineerd met mysterieuze, obscure samples. Waan je je de ene keer in jaren 90 sferen met harde TR-909 beats, zo beland je in een stadion in trance rockend met een tapsolo die van Yngwie Malmsteen had kunnen zijn.In een kroeg, een zolder, een kelder, op een schip of in dit geval in Bibelot: Overal RAVEN.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00