donderdag 1 juli 2021

De Kift

Instrumentrijke sensatie dobberend 'Langs Het Hoogriet'
1,5 meter show

Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot. Er is voor een bezoek aan dit concert geen test nodig.

Het schrijven van muziek over wateren is één ding, maar een album tot stand laten komen op het water is een heel ander verhaal. Deze veelkoppige, poëtische fanfare-punkband kreeg het voor elkaar: een aantal nummers ontstonden dankzij de vaartocht die de band maakte tijdens de opnames voor de documentaire ‘Water Wieg Me’. Door inspiratie uit verhalen langs de waterkant over eenzaamheid, verdriet en troost kwam het album ‘Hoogriet’ tot stand. Met een dosis gecontroleerde chaos, vol tomeloze energie, intimiteit en euforie geeft De Kift je een semi-akoestisch muziekspel zoals je nooit eerder hebt meegemaakt.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
19:30
Aanvang
20:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.