Davina Michelle – Bibelot
Uitverkocht

vrijdag 30 november 2018

Davina Michelle

Eerste show van de ster uit 'De Beste Zangers Van Nederland'

Zangeres Davina Michelle heeft inmiddels meer dan 400.000 abonnees op haar eigen kanaal. In 2016 deed de YouTube-ster mee aan Idols. Helaas kwam ze niet verder dan de voorrondes, maar het inspireerde haar wel tot het starten van een YouTube kanaal waarop ze wekelijks een nieuwe cover plaatst. Met de cover ‘What About Us’ van P!nk vergaarde ze internationale bekendheid toen P!nk persoonlijk en vol lof reageerde. De video is inmiddels ruim 9 miljoen keer bekeken. Kort hierna volgde een deelname aan het tv programma ‘De Beste Zangers Van Nederland’ en vertrok Davina naar Amerika om nieuwe nummers te schrijven.  Verwacht een smaakvolle mix van pop en soul.

+Support:
Zolang Elieve zich kan herinneren schrijft ze al, van liefdesverklaringen tot afscheidsbrieven, van gedichten tot liedjes. Vandaag de dag laat ze het liefst de liedjes voor zich spreken.

Uitverkocht

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00
'Dit is beter dan ik ooit ga klinken'.
P!nk
Zangeres

In Brandstof:

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00.