Afgelast

vrijdag 13 maart 2020

Dansstof

Wekelijks de plek met perfecte weekend vibes
WEKELIJKS IN BRANDSTOF

? Let op: Wij volgen de maatregelen op van het RIVM en de Overheid en annuleren alle publieke evenementen van Bibelot tot 31 maart. We gaan per evenement kijken naar de mogelijkheden tot verplaatsen naar een nieuwe datum. Ticketkopers worden op de hoogte gebracht via e-mail.

DANSSTOF is wekelijks de plek met de lekkerste muziek, bordspellen, lounge en dansvloer. Prima sfeertje om je weekend mee te beginnen. Iedere editie introduceert DANSSTOF nieuwe Dordtse dj’s en muzikanten in Brandstof. #tgif

▬ LINE-UP ▬
Dordtse dj’s draaien hun favourite hitjes, tourbus anthems en guilty pleasures. Verwacht later op de avond ook wat fijne dansplaatjes!

▬ SPELLEN ▬
Er is een overvloed aan (bord)spellen aanwezig! Denk aan: Exploding Kittens, 30 Seconds, Jenga, Bears v.s. Babies, Party & Co, Halli Galli, Unstable Unicorns, Stef Stuntpiloot and many more…

▬ SNACKS ▬
Heb jij ze al geproefd? Bitterballen in Brandstof! Je kunt zowel voor een vegetarische als een rundvlees portie gaan. Liever een stevige tosti? Kies een signature tosti van de kaart of stel ‘m zelf samen.

Afgelast

Locatie
Brandstof
Aanvang
22:00
Zaal sluit
03:00

IN BRANDSTOF

Het café van Bibelot is wekelijks het decor van DANSSTOF. Met een uitgebreide (bier)kaart, inclusief lokale biertjes. Stevige trek? Bestel een signature tosti, stel zelf je tosti samen of scoor een portie bitterballen. Vegetarische en vegan opties mogelijk!