Gratis

vrijdag 7 februari 2020

Dansstof

Wekelijks de plek met perfecte weekend vibes
Wekelijks in Brandstof

DANSSTOF is wekelijks de plek met de lekkerste muziek, bordspellen, lounge en dansvloer. Prima sfeertje om je weekend mee te beginnen. Iedere editie introduceert DANSSTOF nieuwe Dordtse dj’s en muzikanten in Brandstof. #partyhardy

▬ LINE-UP ▬
Koen Brand a.k.a. dj Peperzout draait het beste dat er op indie gebied geproduceerd is. De grootste klappers van namen als The Strokes, Vampire Weekend, The 1975, Tame Impala, Foals, MGMT, Empire of the Sun en Daft Punk worden gedraaid. Schuif aan voor een spoedcursus indie!

▬ SPELLEN ▬
Er is een overvloed aan (bord)spellen aanwezig! Denk aan: Exploding Kittens, 30 Seconds, Jenga, Bears v.s. Babies, Party & Co, Halli Galli, Unstable Unicorns, Stef Stuntpiloot and many more…

▬ SNACKS ▬
Heb jij ze al geproefd? Bitterballen in Brandstof! Je kunt zowel voor een vegetarische als een rundvlees portie gaan. Liever een stevige tosti? Kies een signature tosti van de kaart of stel ‘m zelf samen.

Gratis

Locatie
Brandstof
Aanvang
22:00
Zaal sluit
03:00

In Brandstof

Het café van Bibelot is wekelijks het decor van DANSSTOF. Met een uitgebreide (bier)kaart, inclusief lokale biertjes. Stevige trek? Bestel een signature tosti, stel zelf je tosti samen of scoor een portie bitterballen. Vegetarische en vegan opties mogelijk!