Gratis

vrijdag 3 januari 2020

Brakstof

Wekelijks de plek met perfecte weekend vibes
WEKELIJKS IN BRANDSTOF

Het eerste weekend van 2020 start je natuurlijk met DANSSTOF! Dit is wekelijks de plek met de lekkerste muziek, bordspellen, lounge en dansvloer. Deze editie ook wel bekend als BRAKSTOF. Bibelot biedt een prima sfeertje om goed uit te brakken en op te laden voor een nieuw jaar. Iedere editie introduceert DANSSTOF nieuwe Dordtse dj’s en muzikanten in Brandstof. #happynewyear ?

▬ LINE-UP ▬
The Artificial Dance Party en Janox draaien hun favourite hitjes, new years kickstarters en guilty pleasures. Verwacht later op de avond ook wat fijne dansplaatjes!

▬ SPELLEN ▬
Er is een overvloed aan (bord)spellen aanwezig! Denk aan: Exploding Kittens, 30 Seconds, Jenga, Bears v.s. Babies, Party & Co, Halli Galli, Unstable Unicorns, Stef Stuntpiloot and many more…

▬ SNACKS ▬
Heb jij ze al geproefd? Bitterballen in Brandstof! Je kunt zowel voor een vegetarische als een rundvlees portie gaan. Liever een stevige tosti? Kies een signature tosti van de kaart of stel ‘m zelf samen.

Gratis

Locatie
Brandstof
Aanvang
22:00
Zaal sluit
03:00

IN BRANDSTOF

Het café van Bibelot is wekelijks het decor van DANSSTOF. Met een uitgebreide (bier)kaart, inclusief lokale biertjes. Stevige trek? Bestel een signature tosti, stel zelf je tosti samen of scoor een portie bitterballen. Vegetarische en vegan opties mogelijk!