Corroded (SE) – Bibelot

zaterdag 23 november 2019

Corroded (SE)

Zweedse metal/hardrock sensatie tourt met nieuw album 'Bitter' + Support: Mile

Op het populaire 4Sound Rock Festival in Zweden stond het ramvol bij Corroded (SE). Hiermee vestigde de band officieel het record voor grootste publiekstrekker op het festival. Een record dat Corroded (SE) waarschijnlijk nog lang op zijn naam heeft staan. Nederland maakte al eens kennis met swpakkende mix van post grunge en melodische metal in het voorprogramma van grootheden zoals Airbourne en Pain. Het vijfde album ‘Bitter’ komt vers van de pers en is volgens de bandleden het donkerste album tot nu toe. Met de nummers ‘Cross‘ en ‘Black’ als het ultieme bewijs. Reden genoeg voor de heren om een eigen Europese tour op te zetten. Fans van Shinedown, Halestorm, Flames en Soilwork mogen dit absoluut niet missen.

+Support: Mile (SE)
De twee platen van Mile behaalden beide in het eerste jaar na de release meer dan 1 miljoen streams. Het vijftal speelt met grote overgave en perfectionisme. Het is precies deze toewijding die Mile naar de top van de Zweedse metalscene heeft gebracht.

Tickets
Voorverkoop
€ 12,50

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50