Coppersky – Bibelot

vrijdag 15 maart 2019

Coppersky

70's rock n' roll met support van Windup Space

Coppersky maakt 70’s Rock N’ Roll met een unieke en moderne twist. De band bestaat uit onder andere drie broers die in Colombia tijdens de beroemde, beruchte en verhitte jaren 80 van Colombia zijn geboren. Momenteel zijn de broers gesetteld in Utrecht waar zij hun drummer vonden die het muzikale gezelschap compleet maakt. Op het nieuwste album ‘Orbiter’, dat in het voorjaar van 2019 uitkomt, zijn de individuele krachten gebundeld die Coppersky’s authentieke sound vormen. De poëtische teksten van de zanger spreken tot de verbeelding en zijn stem doet je bij vlagen denken aan Eddie Vedder en Bruce Springsteen.

+Support: Windup Space
De band uit Oosterhout weet op geniale wijze rauwe emoties te verpakken in sterke songs. Met ingetogen, sfeervolle melodieën vindt de band moeiteloos de weg naar het hart van de luisteraar te vinden. Vervolgens wordt dit keihard neergehaald met felle, venijnige riffs. De sound doet denken aan de alternatieve rock van Biffy Clyro en The Smashing Pumpkins met emo invloeden van Brand New en Basement.

In samenwerking met de Popcentrale.

Tickets
Voorverkoop
€ 8,50

Locatie
Talent Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:30

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00