donderdag 4 november 2021

Claw Boys Claw

Stomende rockmachine brengt nieuw werk

Al sinds het begin is het duidelijk dat deze band niet in hokjes geplaatst kan worden. De Amsterdamse formatie Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. Outsiders zijn het, die jongens van Claw Boys Claw. Ze lappen alle muzikale wetten aan hun laars en overstijgen genres door te weigeren zich te conformeren aan de regels die erbij horen. Sterker nog, ze spelen er dwars doorheen. Luister maar naar de nieuwe single ‘The Stone Trembles’, het eerste nummer dat de band uitbrengt via Excelsior Records. Dat zal zeker niet de laatste zijn, meer muziek volgt en dit najaar verschijnt er een album. Met bijna veertig jaar op de teller en tien platen in hun repertoire laten Peter te Bos, John Cameron, Jeroen Kleijn en Marcus Bruystens horen nog steeds een stomende rockmachine te zijn.

+ support: Wondertrees

De band uit Amsterdam maakt soulvolle, enigszins psychedelisch meanderende en toch gemeen schurende indierock met een fikse dosis gitaarsolo’s. De leden van Wondertrees kun je wellicht kennen van onder andere Claw Boys Claw, Matik, Kane, Bingo Trappers, M-jo and the jesus herb, Eilander en Ninginkata. Wondertrees releasede in 2019 hun debuutalbum Change of Heart op 6DEF records-Ijland studio Amsterdam en deze is te beluisteren via Spotify.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00

Testen voor toegang vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.