Chris Jagger (UK) – Bibelot

vrijdag 21 september 2018

Chris Jagger (UK)

Samen met zijn band The Rocking Kronies

Chris Jagger (UK) komt samen met zijn band ‘The Rocking Kronies’ naar Bibelot! Het is niet makkelijk om in de schaduw te leven van een grote broer die in de allergrootste rockband aller tijden speelt, maar Chris Jagger doet dit met verve. De muzikale veelvraat schreef mee aan de Rolling Stones albums ‘Dirty Work’ en ‘Steel Wheels’ en werkte onder andere samen met grootheden als David Gilmour, Bob Dylan, Eric Clapton en natuurlijk Mick Jagger.

Het werk van Chris Jagger bestaat uit een mix van rasechte blues, folk en de van oorsprong in Louisiana ontstane cajun en zydeco muziek (Creoolse ritmes vermengd met blues en soul). Dit werk is gebundeld in zijn ‘All The Best’ album waarop ook twee duetten met Mick Jagger, het vrolijke ‘Concertina Jack’ en ‘The DJ Blues’, staan.

 

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
'Aanbevolen voor fans van de Britse blues muziek en voor de Rolling Stones fan, die alles van die band in huis wil hebben'.
Bluesmagazine

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00