zaterdag 3 oktober 2020

Candy Dulfer

Tijdslot #1 | Uniek concert van ’s werelds bekendste saxofoniste
1,5 meter show

Dit is het eerste tijdslot van de avond. Klik hier voor het tweede tijdslot. Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

’s Werelds bekendste saxofoniste is voor het eerst in dertig jaar niet ergens aan de andere kant van de wereld op tournee met haar band. De oorzaak is bekend, het gevolg is een uniek optreden in Dordrecht! Tijdens dit concert speelt Candy Dulfer niet alleen sax, maar vertelt ze ook met humor en passie over haar avonturen met wereldsterren als Prince, Beyoncé, Aretha Franklin, Pink Floyd en Blondie, haar prille begin bij fanfare Jeugd Doet Leven en haar liefde voor natte doekjes en friet met mayonaise. De saxofoniste wordt begeleid door Roger Happel en Cyril Directie.

Candy Dulfer stond op haar vijfde al met een saxofoon in haar handen, dat is misschien niet zo gek als je vader een bekend saxofonist is. Daarna ging het extreem hard: op haar elfde speelde ze in de band van Rosa King, op haar veertiende had ze haar eerste eigen band én stond ze in het voorprogramma van Madonna. Sindsdien speelde en speelt ze met muzikale helden als Prince, Van Morrison en Chaka Khan, had ze samen met Dave Stewart van The Eurythmics wereldhit ‘Lily was here’ én mag ze zichzelf dankzij haar plaat ‘Saxuality’ een ‘Grammy nominated artist’ noemen. Dat Candy internationaal succesvol is bewijst ze met meerdere nummer één hits in de VS. Over haar leven en werk vertelt ze openhartig in haar in 2017 verschenen boek ‘Sax, Candy & Rock-’n-roll’. Dit unieke concert geeft een persoonlijk kijkje in het leven van Prince’s favoriete saxofoniste!

Tickets

Locatie
Machine 3
Deur open
19:45
Aanvang
20:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.