zaterdag 3 oktober 2020

BUG + The Vices

Gratis concertreeks met veelbelovend talent in Door
1,5 meter show | GRATIS In DOOR

Bibelot en DOOR presenteren samen een concert reeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze 1,5 meter editie: BUG & The Vices! In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is de capaciteit beperkt. Reserveer daarom vooraf online een gratis ticket.

BUG
Deze fuzz punkende psychrock uit Amsterdam leeft de traditie voort van bands zoals Hüsker Dü en Nirvana. De rauwe punkrock schuurt met melodische en experimentele invloeden. Hiermee zoekt BUG vakkundig het randje op. Het resultaat? Een knallende sound waarbij je regelmatig op het verkeerde been wordt gezet.

The Vices
Dit Groningse viertal klinkt als de ultieme liefdesbaby met de mix van surf pop en garage. Met dit smakelijke recept maakte de band een vliegende start. De eerste show was als voorprogramma van Yungblud, waarna Eurosonic Noorderslag en een tour door Engeland volgden. Dit najaar komt de band Dordrecht overdonderen met nieuw materiaal!

Tickets

Locatie
Door
Deur open
20:00
Aanvang
20:30

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.