Afgelast

zaterdag 23 mei 2020

Blue Crime

Dromerig, explosief viertal met mysterieuze psychpop + support: Lucy Kruger (ZA)

? Let op: Wij volgen de maatregelen op van het RIVM en de Overheid en annuleren alle evenementen tot 1 september. Er komt voor dit concert geen vervangende datum. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen.

Mistige, sluipende stiltes opgevolgd door explosies van feedback en noise die de sterrenhemel uiteen doen spatten. Blue Crime concerten voelen aan als een sprookje van mythische proporties. Op festivals als Eurosonic Noorderslag scoorde de band hoge ogen met zijn gruizige geluid. Dit zorgde voor tours in Amerika, Canada en zelfs Zuid-Afrika. Blue Crime laat zich niet in een hokje plaatsen en heeft een eigen genre ontwikkeld. Deze zogenoemde ‘moonpop’ bestaat uit fuzzy gitaren, rollende drums, bedwelmende bassen en breekbare vocalen. Dit optreden is bijzonder, omdat de Amsterdammers de laatste jaren meer in het buitenland dan in Nederland touren. Laat je hypnotiseren door Blue Crime!

+ support: Lucy Kruger (ZA)
Lucy Kruger is een singer-songwriter uit Kaapstad, Zuid-Afrika. Ze brengt psychedelische folk die zowel intiem als ambient is. Lucy wordt beïnvloed door muziek die de ruimte tussen het intieme en het harde kan overschrijden. In 2020 brengt ze een nieuw album uit, waarvan dit concert een voorproefje is.

Afgelast

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,50