Uitverkocht

zondag 5 juni 2022

BLØF

30-jarig jubileum gevierd met nieuw album 'Polaroid'

Toen in maart 2020 de coronapandemie uitbrak, was BLØF net begonnen aan een theatertour. Helaas ging deze door alle omstandigheden niet door. De band, die gewend was om jaar in jaar uit veel concerten te spelen, was, zoals zoveel andere bands, behoorlijk uit het veld geslagen.

Maar gelukkig kan een band die niet het podium op mag, altijd nog de studio in. En dat deden ze dan ook. De mannen stortten zich op het maken van een nieuw album genaamd ‘Polaroid’.

Het eerste deel Polaroid-01 kwam uit in het najaar van 2021, met vijf nummers waaronder de singles ‘Horizon’ en ‘Doe het dan’. Het was de bedoeling dat er in de loop van het volgende jaar nog drie EP’s zouden volgen. Maar gaandeweg bleek dat de band zoveel aanzetten tot nieuwe liedjes had, dat ze nog wel een jaar nodig zouden hebben om dat allemaal af te maken. Dat vonden de mannen te lang duren. Bovendien bestaat BLØF in 2022 precies 30 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden.

Dus werden de plannen opnieuw omgegooid, zoals nogal gebruikelijk was geworden in corona-tijd. De band besloot het album Polaroid af te maken, door de EP aan te vullen met acht extra songs. En uiteindelijk is sinds 8 april het prachtige eindresultaat te beluisteren via alle streamingsdiensten. Nu alle podia door heel Nederland weer open zijn, zijn de heren klaar om hun nieuwe pareltjes aan de fans te laten horen.

Uitverkocht

Locatie
Main Stage
Deur open
19:00
Aanvang
20:00