zaterdag 26 maart 2022

Pearl Ten

Een tribute aan Pearl Jam

Pearl Ten is een groep van vijf doorgewinterde muzikanten met maar één doel: het publiek achterlaten met een fantastisch gevoel. Het geluid wordt gevormd door de strakke, zware riffs met beukende drums. Een flink opzwepende en strakke set waarmee elke zaal uit zijn dak kan gaan.Daarnaast beheerst Pearl Ten ook het jam-gevoel waarmee Pearl Jam bekend is geworden, losse elementen worden ‘on the fly’ samengesmeed tot een beat waarbij ook het publiek vaak wordt meegenomen. Jammin’ the Nineties! Het publiek gaat naar huis met een onvergetelijke ervaring en herinnering, van springen op ‘Porch’ en ‘Even Flow’ tot tranen bij ‘Release’. Ook de epische MTV UNPLUGGED set op akoestische gitaren kan moeiteloos verzorgd worden, zodat deze muziek op elke locatie ingezet kan worden.

+ support: My Own Army 
De hoogtijddagen van de grunge liggen natuurlijk in de 90’s, maar daar trekt My Own Army zich niets van aan. Deze grungerockers staan al ruim tien jaar aan de top van de Nederlandse grunge scene. Hoe dat klinkt? Beeld je even de liefdesbaby van Sound Garden en Nirvana in en je hebt een goed beeld van deze band. Met drie volledige albums op zak is My Own Army meer dan klaar om vanavond grunge geschiedenis te schrijven.

+ gratis afterparty: Alternative Anthems
Schreeuw de longen uit je lijf met de grootste klappers van namen als Foo Fighters, Blur, Soundgarden, Pearl Jam, System of a Down, Placebo, Queens of the Stone Age, Rammstein, The Prodigy en Red Hot Chilli Pepers.

 

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50