Black-Out Festival – Bibelot

zaterdag 22 juni 2019

Black-Out Festival

Alternatief new wave en synthpop festival

Black-Out Festival presenteert zijn achtste editie! Verwacht een flinke dosis new wave, electro, ebm, rock en synthpop. Met deze editie twee Belgische bands en één Nederlandse band van formaat.

Red Zebra (BE)
Red Zebra koos in zijn bijna veertigjarig bestaan niet altijd voor de gemakkelijkste weg. Terugkijkend kan de band met trots zeggen dat hij in België deed wat Joy Division in Engeland deed: een natie wakker schudden met een mix van punk en new wave. Na het succesvolle debuutalbum ‘Maquis’ viel de band uit elkaar, om vanaf 1990 opnieuw samen te komen. Fans beweren dat Red Zebra in de huidige bezetting sterker dan ooit tevoren is.

Doganov (BE)
De Belgische band Doganov laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Invloeden van Rammstein en Praga Khan zorgen voor een mix van metal, new wave, ebm en rock. Dit alles is samengevoegd tot een dansbare sound.

I Found The Cure
De echte The Cure-sfeer verpakt in een energieke live performance. I Found The Cure maakt het plaatje compleet met ontplofte kapsels en excentrieke make-up. Na succesvolle optredens in onder andere de Melkweg, werd I Found The Cure door de Volkskrant uitgeroepen tot ‘nummer één tribute band van Nederland’!

Blijf na afloop lekker hangen! De resident dj’s van Bibelot draaien de fijnste plaatjes tijdens de gratis afterparty: 80’s Wave Night.

Tickets
Voorverkoop
€ 16,00

Locatie
Power Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:30
'Toen Black-Out Festival in 2011 begon, had ik nooit gedacht dat we zo groot zouden worden.'
Victor Verzijl
Initiatiefnemer

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00.