vrijdag 24 februari 2023

DEPECHE MODE BY FORCED TO MODE (DE) & MORE (BLACK-OUT 10TH EDITION)

Black-Out Festival: Alternatief new wave en synthpop festival

Black-Out Festival presenteert zijn tiende editie! Verwacht een flinke dosis new wave, electro, ebm, rock en synthpop. Deze editie staat de muziek van Depeche Mode centraal. Een verrassend duistere avond, aangevuld door veelbelovend new wave talent.

Depeche Mode by Forced to Mode
Weer een DM-Tribute Show? Ja en nee. FORCED TO MODE presenteren hun “Devotional Tribute” op het hoogst mogelijke niveau. Dat is verzekerd door de reacties van het publiek en de pers bij liveshows en de video’s die tijdens die concerten zijn vastgelegd, spreken echt voor zich. Wat maakt een FORCED TO MODE show uniek? Het is de energieke live-uitvoering, een ongelooflijk “dicht bij het origineel” klinkende stem.

La Lune Noire
De muziek is krachtig, maar toch intiem. Dansbare en pakkende synthlijnen, punky gitaren en teksten die echt iets te zeggen hebben. Al deze kenmerken uit de jaren 80 zijn terug te vinden in de muziek van La Lune Noire.

Angels & Agony
Deze electroband van eigen bodem is opgericht in 1995. Angels & Agony-liedjes zijn filosofisch en humanistisch van karakter. Hun muziek is donker en melancholisch maar toch dansbaar met pompende beats. Hun nummers hebben een positieve boodschap. Angels & Agony speelde in veel landen, clubs en festivals over de hele wereld, hun liveshows zijn spannend, sympathiek en zeer intens.

Timetable:
La Lune Noire 19:30-20:15
Angels & Agony 20:45-21:30
Forced to Mode 22:00- 23:30

Ⓓ: Gratis entree voor iedereen met een Dordtpas! Dit kan uitsluitend door het evenement te reserveren via publiciteit@bibelot.net. Klik hier voor meer informatie


Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
19:00
Aanvang
19:30