Shht (BE) + Bison Bisou (FR) + The K. (BE) – Bibelot

vrijdag 13 september 2019

Shht (BE) + Bison Bisou (FR) + The K. (BE)

Velvet Noise Night | in samenwerking met Velvet Music Dordrecht

Platenzaak Velvet Music Dordrecht presenteert veelbelovende noise bands in Bibelot. Tijdens Velvet Noise Night ontdek je nieuwe muziek, zowel van lokale als internationale bodem. De line-up van iedere editie is zorgvuldig samengesteld door het Velvet Music team. Support your local record store! Op het programma van deze tweede editie:

Shht (BE)
Maak je klaar voor de meest geflipte noisepop band van België. Shht speelt een eclectische mix van rock gecombineerd met synthesizers. Hiphop, noise, Raketkanon en synthpop-liefhebbers mogen in hun handjes knijpen met de muziek van dit vijftal.

Bison Bisou (FR)
Deze Franse formatie staat gegarandeerd voor een explosieve podium presentatie! Verwacht een bijzondere mix van math rock en post-punk, gebracht met een wervelwind aan energie.

The K. (BE)
Pissnijdige noisepunk uit België! The K. heeft een eigenzinnig en opvallend geluid – beenhard en energiek zonder meteen in typische punk of metal te vervallen. Eerder stond de band op gerenommeerde festivals als Dour en Nuits Du Botanique. Voor liefhebbers van Jesus Lizard, Unsane en McLusky.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
‘Velvet Music is erg blij met deze diverse line-up. De effectpedaaltjes worden deze avond gegarandeerd stevig ingetrapt!'
Peter Paul van der Hout
Eigenaar Velvet Music Dordrecht

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,50