Birth Of Joy x Death Alley – Bibelot

zaterdag 22 december 2018

Birth Of Joy x Death Alley

Sixties on steroids met de 'Birth Of Death tour'

Birth Of Joy en Death Alley vinden elkaar vet. Na talloze ontmoetingen in aftandse backstages ontstond het idee van een gezamenlijke tour: de ‘Birth Of Death’ tour was geboren! In december laten deze twee kernkoppen van de Nederlandse rock ’n roll je trommelvliezen overuren draaien. Met beukende drums, pompende bassen, ronkende orgels en sidderende gitaren garandeert deze double bill een hyperboogie tot in de vroege uurtjes. Ergo: afkomen en volhouwe!

BIRTH OF JOY
Met honderden shows verspreid over heel Europa en Amerika hebben de psychedelische rockers van Birth Of Joy bewezen een echte live sensatie te zijn. Met een minimale bezetting van gitaar, drums en scheurend combo-orgel zorgt dit beukende en groovende rock ’n roll trio voor een superstrakke en melodieuze rocksound. Dat geluid leunt zwaar op de Detroit-sound van MC5, de toegankelijke pop van The Doors en de psychedelica van Pink Floyd.

DEATH ALLEY
Het beste van Hawkwind, MC5 en Blue Oÿster Cult. De leden van Death Alley hebben een fijn verleden in bands als Gewapend Beton, The Devils Blood en The Blues Junkies. Al snel maakten ze een eigen reputatie door stomende optredens op Roadburn, Freak Valley, Psycho Las Vegas en tours door heel Europa en Amerika. De live shows monden steevast uit in één grote kolkende moshpit.

Tickets
Voorverkoop
€ 17,50

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
'Neem je oordoppen mee, want het gaat gegarandeerd los vanavond!'
Louisa Steenbakker
Hoofd Marketing

In Brandstof:

Tussen 23.00 uur - 01.00 uur kun je op vrijdag en zaterdag in het café terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met fris voor maar €4,00!