Gratis

zaterdag 1 februari 2020

LONE WOLF + The Windowsill

Gratis concertreeks met veelbelovend talent in Door
IN DOOR

Bibelot en DOOR presenteren samen een concert reeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze editie: LONE WOLF en The Windowsill.

LONE WOLF
Punk is dead? Ben je gek. LONE WOLF ramt sinds 2016 op de deur van de Nederlandse punkrock scene. De band mixt punkrock invloeden met elementen uit indie en fuzzy garagerock. Het podium werd al gedeeld met Descendents, CJ Ramone, The Queers en Get Dead. Nu is het tijd voor een eigen tour. Vuisten in de lucht en meeschreeuwen dus.

The Windowsill
De tijden dat Marien Nicotine stad en land afreist als gitarist van de legendarische punkband The Apers liggen ver achter hem. In de plaats kwam een baan met verantwoordelijkheid en een druk gezinsleven. Maar de drang om muziek te maken blijft te groot. De bandleden van The Aspers worden bij elkaar geraapt en de voormalige gitarist van de Acceleretors wordt opgetrommeld. De rauwe punk en fuck het systeem-attitude maakt plaats voor een lekkere office rock. Dordrecht bereid je voor om uit je stropdas geblazen te worden door deze kantoor rockers.

Gratis

Locatie
Door
Deur open
20:00
Aanvang
20:30