Verplaatst

zaterdag 9 januari 2021

Heisa (BE) & more

Gratis concertreeks met veelbelovend talent in DOOR
Wordt verplaatst

Dit evenement wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum. Deze nieuwe datum wordt spoedig bekend gemaakt via onze website en social media.

Bibelot en DOOR presenteren samen een concert reeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze 1,5 meter editie: HEISA (BE)! In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is de capaciteit beperkt. Reserveer daarom vooraf online een gratis ticket. Tickets zijn binnenkort beschikbaar.

HEISA (BE)
Zelden dekt de bandnaam zo goed de lading als bij HEISA. Contrasten kunnen niet groter. Bezeten én bemeten, onbehaaglijk en subtiel, desoriënterend en toch catchy.: de band is het allemaal en het liefst tegelijk. De invloeden strekken zich uit van Bon Iver tot Tool. HEISA dolt met ritmes en doorbreekt de opgebouwen spanning met pijnigende gitaren en golven van distortion. Op de podia laat het drietal uit België een spoor van vernieling na.

+ more to be announced

Verplaatst

Locatie
Door
Deur open
20:00
Aanvang
20:30

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.