Gratis

zaterdag 2 oktober 2021

BibelotXDOOR: Foxlane + POM

Gratis concertreeks met veelbelovend talent in Door

Bibelot en DOOR presenteren samen een concert reeks in DOOR. Hier ontdek je iedere maand nieuwe bands en artiesten. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze editie: Foxlane + POM.

Foxlane
Al sinds debuut-EP ‘All Quite Good Now’ uit 2017 stuwt Foxlane onder leiding van energieke zanger Guus Timmermans voort. Dat de band niet bang is om zijn plek op te eisen werd duidelijk tijdens de Popronde 2019; met 34 shows werd de band de meest geboekte artiest van het rondreizende festival. Dit gebeurde slechts een jaar nadat de band de publieksprijs van De Grote Prijs van Nederland in de wacht sleepte. De vuige attitude vol onvoorspelbare explosiviteit is doorgetrokken op de self-titled EP die in september 2021 verschijnt. Een broeierige EP vol dansbare energie van artiesten als Foals gecombineerd met ruige rock van acts als Shame, Fontaines D.C. en Squid.

POM
De vijfkoppige fuzzpop band uit Amsterdam laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk en lief kan zijn. Geïnspireerd door britpop en garagerock creëert POM zijn eigen ‘FUZZPOP’. Een harde en energieke performance die gepaard gaat met een lief randje.

Gratis

Locatie
Door
Deur open
20:00
Aanvang
20:30

Testen voor toegang vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs .