Gratis

zaterdag 1 april 2023

Bibelot X DOOR: Never Been To Berlin + Dorpsstraat 3

Betoverende trance, opzwepende pop en ronduit beukende beats

Never Been to Berlin neemt luisteraars mee op reis naar onbekend terrein. Dit zanger/producer-duo, bestaande uit Midnight Phone Carl (Sander Kaatee) en Goossie Dilligans (Goya Buitenhuis), maakt meeslepende Engelstalige dancemuziek en tapt inspiratie uit allerlei genres. Op hun debuutalbum ‘Aha-Erlebnis’ (2020) hoor je betoverende trance, opzwepende pop en ronduit beukende beats. In mei 2022 kwam hun nieuwe EP ‘Junction’ uit met tevens ruimte voor introspectieve luisternummers.

Live weten de heren keer op keer de hele tent in de fik te zetten. Zo gaven ze diverse live shows in o.a. EM2 als support van De Likt, sloten ze De Hollander af op hun eerste festival Grasnapolsky en in House of Pong als afsluiter voor de Vengaboys. In Juni hadden ze hun eerste internationale debut met twee shows in Tsjechië. 

Dorpsstraat 3

De muziek van Dorpsstraat 3 balanceert tussen post-punk en synthwave, maar haalt inspiratie uit verschillende soorten muziek die zowel geografisch als in tijd uit hele verschillende plekken vandaan komen en gooit dit allemaal allemaal bij elkaar. Soms lijkt het alsof deze invloeden altijd al samen hoorden en soms word je erdoor in de war gebracht en op die manier verteld Dorpsstraat 3 verhalen die je nog niet gehoord hebt.

Gratis

Locatie
Door
Deur open
20:00
Aanvang
20:30