Gratis

zaterdag 4 februari 2023

Bibelot X DOOR: Cloud Café + Mood Bored

Bezielde Indiepop van eigen bodem!

Cloud Café
De Amsterdamse band Cloud Café schrijft bezielde indierocknummers met folky roots. Mijmeringen, bespiegelende teksten, en het weigeren om oneffenheden glad te strijken resulteert bij de wat zonderlinge groep in een ontwapenend geheel. Met nog geen jaar samen op het podium, debuteert de band – met een uitnodiging voor Noorderslag op zak – op Excelsior Recordings. In Maart 2022 verschijnt Cloud Cafe’s debuut-EP. Een muzikale microkosmos van alledaagse chaos en melancholie bestaande uit vier liedjes. Deze werden door de band zelf opgenomen in Haarlem, en de uitkomst voelt ongedwongen en gelaagd in al zijn eenvoud.

De eerste single, In Over Your Head, opent met de zin “I never meant for this to end”. Deze wordt gevolgd door een golfslag van weloverwogen oproer, waarna het lied zich verder ontvouwt in een getouwtrek rondom de gedachte dat je met wensen en goede bedoelingen alleen niet ver komt.

Cloud Cafe is:

Tara Wilts: vox, gitaar
David Coehoorn: backing vox, leadgitaar
Tom Radsma: basgitaar
Dirck Kroes: drums
FFO: Wand, Mazzy Star, Helena Deeland, Big Thief, Angel Olsen

Mood Bored
Een existentiële crisis die voelt als een zomerbriesje. Met een eigen geluid vol poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren bestormt Mood Bored het indie-rock landschap. De drie vrienden uit Tilburg maken nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waarin alles verneukt lijkt te zijn.

 

Gratis

Locatie
Door
Deur open
20:00
Aanvang
20:30