zaterdag 28 november 2020

BÄSN

Schreeuwende synthesizer en millenial teksten + livestream
1,5 meter show + livestream | GRATIS

Dit gratis concert is zowel fysiek bij te wonen als online te bekijken via een livestream. De livestream is op zaterdag 28 november vanaf 21:00 uur te volgen via YouTube en Facebook. Samen zorgen we voor een veilige, maar vooral ook unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

BÄSN is het project van muzikale duizendpoot Sjoerd van Kampen. Met een rugtas vol liedjes over zijn levenservaring als millennial met autisme verovert de in Middelburg geboren producer en muzikant Nederland. Een periode van keihard werken om zichzelf verder te ontplooien, leidde in 2018 tot een succesvolle EP release, maar helaas ook een burn-out. Het was een frustrerende tijd, waarin BÄSN streed tegen zijn writers block en leerde navigeren in het systeem van de huidige prestatiemaatschappij. Gelukkig bracht de zoektocht naar een nieuw bandlid in 2019 inspiratie. Het gevolg was onder andere een optreden tijdens de Dordtse Cultuurnacht en een finaleplek tijdens de ‘Grote Prijs van Rotterdam Bands 2020’. Met de frisse wind van een experimentele EP (compleet gemaakt met één synthesizer), nieuwe nummers en meer levenservaringen presenteert BÄSN in 2021 het album ‘Depression Disco’. Een uitgesproken plaat vol invloeden van Soulwax, LCD Soundsystem, LeLe en Borokov Borokov en uiteraard met de inmiddels ‘klassieke’ BÄSN humor. Vanavond speelt BÄSN een extra lange set van één uur. Verwacht upbeat muziek met catchy melodieën, schreeuwende synthesizer en pakkende, Engelstalige teksten over anxiety en depressie.

?: Als het publiek niet naar ons kan komen, brengen we de live-ervaring naar jouw woonkamer! Via livestreams met optredens van veelbelovend talent, oorverdovend hard of juist puur en kwetsbaar. In onze sfeervolle zaal, soms toegankelijk voor publiek en soms op een bijzondere locatie. Abonneer je op ons Youtube kanaal en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Bekijk het volledige livestream programma hier.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.