Band Boost Finale – Bibelot

zaterdag 12 mei 2018

Band Boost Finale

Dé bandcontest van Dordrecht en omstreken

Popcentrale presenteert dé bandcontest van Dordrecht en omstreken. Na een aantal spannende voorrondes is de line-up van de finale bekend! In Bibelot strijden de volgende ambitieuze bands om prachtige prijzen, zoals een optreden op Wantijpop en twee dagen studiotijd.

The Great Hurricane Escape – Dordrecht
Deze Dordtse southern metal formatie bracht in februari 2018 zijn tweede EP uit. Ook schreef de band nummers voor Walibi Fright Nights. Voor fans van: Maylene And The Sons Of Disaster, Every Time I Die en Red Fang.

Vokatus – Dordrecht
Een avontuurlijke band met invloeden van acid rock, space rock, indie en desert rock, dát is Vokatus.

Sleepertown – Dordrecht
Sleepertown maakt hardcore gemixt met post rock, blues en indie rock. Vergelijkbaar met bands als Cloudkicker, Deftones, Defeater, Mewithoutyou en Steak Number Eight.

Mr. Marten – Dordrecht
Deze band rondom Marten Oosterhaven brengt zijn zelfgeschreven muziek vol passie en energie. De nummers variëren van zwoele ballads tot groovy popsongs. Invloeden van Billy Joel, Michael Jackson, Jamie Cullum, Jim Croce en Bruno Mars zijn duidelijk hoorbaar!

No More Heroes – winnaar Band Boost Halve Finale
Een metalcore band met invloeden van moderne rock tot aan flinke deathcore. De band combineert clean zang, screams, heftige breakdowns, melodische riffs en moderne sound. Je hoort invloeden van onder andere Killswitch Engage, Parkway Drive, Architects en August Burns Red.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
'Eerdere prijswinnaars maakten optimaal gebruik van het prijzenpakket en ontplooiden zich tot succesvolle acts. Ze waren o.a. te gast bij 3FM, werden geselecteerd voor de Popronde of sleepten zelfs een platencontract in de wacht.'
Bart Kuntz
Popcentrale

In Brandstof:

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00