vrijdag 25 juni 2021

Aymar Torres

Een mengelmoes van talen in een energiek optreden
1,5 METER SHOW + LIVESTREAM | GRATIS

Dit gratis concert is zowel fysiek bij te wonen als online te bekijken via een livestream. De livestream is op vrijdag 25 juni vanaf 20:00 uur te volgen via YouTube en Facebook. Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot. Er is voor een bezoek aan dit concert geen test nodig.

De Haagse artiest Aymar Torres is een mengelmoes van culturen. Moeiteloos zingt het muzikale wonder in het Portugees, Spaans, Italiaans, Frans én Papiaments. In het tiende seizoen van The Voice of Holland bracht hij het publiek in extase met zijn energieke blind audition. Dit gaf hem de kracht en motivatie om door te gaan met het werken aan zijn eigen singles. In april bracht hij debuutsingle ‘E Porta’ uit, waar hij in het Papiaments zingt: “Alsof je klopt op de deur van mijn hart”. Kort daarna verscheen tweede single ‘Mainta’, die eveneens in het Papiaments is. Laat je meenemen in Aymar’s reis door de Caraïben en Latijns Amerika, met uitstapjes naar de Middellandse Zee.

?: Als het publiek niet naar ons kan komen, brengen we de live-ervaring naar jouw woonkamer! Via livestreams met optredens van veelbelovend talent, oorverdovend hard of juist puur en kwetsbaar. In onze sfeervolle zaal, soms toegankelijk voor publiek en soms op een bijzondere locatie. Abonneer je op ons Youtube kanaal en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Bekijk het volledige livestream programma hier. *Het concert van Aymar Torres is live en niet vooraf opgenomen.

Tickets

Locatie
Online
Deur open
19:45
Aanvang
20:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.