Ana Popovic (US) – Bibelot

vrijdag 29 november 2019

Ana Popovic (US)

Leading lady van de hedendaagse blues met nieuw album 'Like It On Top' + support: The Danny Giles Band (UK)

De Amerikaanse Ana Popovic is ‘one helluva a guitar-player’, aldus The Boss himself: Bruce Springsteen. In de afgelopen jaren werkte de muzikante zich op tot één van de leading ladies van de hedendaagse blues. Zo deelde ze eerder het podium met artiesten als B.B. King, Buddy Guy, Jeff Beck en Joe Bonamassa. Nieuw album ‘Like It On Top’ viert sterke, vrouwelijke rolmodellen. Reden genoeg voor een nieuwe tour vol blues, funk en jazz. Energieke podium uitstraling gegarandeerd!

+ Support: The Danny Giles Band (UK)
The Danny Giles Band is een huwelijk tussen classic en moderne muzikale waardes. Met een knipoog naar het verleden, een leven in het heden en vooruitkijkend naar de toekomst. Rock met een twist van blues, gospel en soul. No nonsense en recht toe recht aan muziek vanuit elke porie van het bestaan.

🇼: Wanderlust is het verlangen om te reizen en te ontdekken. Bibelot en Kunstmin presenteren uitdagend, verrassend en afwisselend programma in het Energiehuis. Meer evenementen zoals deze bezoeken? Ga naar de Wanderlust website.

Tickets
Voorverkoop
€ 19,50
Deurticket
€ 22,50

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:30
'De hele wereld reist ze rond. Wie Ana Popovic kent, weet dat zij hem live altijd goed van Jetje geeft en niet vies is van een fijn potje scheurwerk.'
Blues Magazine

In Brandstof:

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50.