Afgelast

zaterdag 14 augustus 2021

Amy Root

Gevoelige beats en opzwepende harmonieën
1,5 meter show

Naar aanleiding van de maatregelen rondom het Coronavirus  wordt dit evenement afgelast. Hou voor de website in de gaten voor de vervangende datum. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen.

Klassiek getrainde muzikanten en ontluikende producers Lukas Amer en Sjoerd Huissoon ontmoetten elkaar in 2017 op het Conservatorium van Rotterdam. Nadat ze jarenlang apart werkten, ontdekten ze een gedeelde, elektronische passie. Dit leidde tot Amy Root, een hagelnieuw project gekarakteriseerd door strakke, gevoelige beats, opzwepende harmonieën en wereldse invloeden. Debuut-EP ‘Lynn’ kwam in november uit via Reflektor Records en is geïnspireerd door act als Jon Hopkins, Bonobo en Jamie XX. Het bracht Amy Root optredens op Amsterdam Dance Event, Eurosonic Noorderslag en Grasnapolsky. Verwacht deze avond een extra lange set van een uur vol elektronische muziek.

Afgelast

Locatie
Main Stage
Deur open
20:45
Aanvang
21:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.